Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettdikt på 21 ord. Får tre och vidarebefordra tre ord till nästa person. Jag fick orden anar, ord och melodin från Cikoria Blå och vidarebefordrar tre nya till Chan.


Oråd

Jag anar oråd bakom dina snälla ord
melodin vi sjunger är för honom
du har bestämt dig för att lämna mig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-09 00:09



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det går inte att ljuga för någon som känner en. Så sant.
2024-04-09

  Cikoria Blå VIP
Det var en vemodig visa. Hoppas diktjaget får sjunga gladare visor framöver.
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP