Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får göra precis vad du vill med honom




Jan Emanuel !

Vad vill du göra med honom ?

Får Sara Skyttedal vara med och se på ?




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2024-04-09 19:16



Bookmark and Share


  rostspik VIP
PR-projekt skapat av populister bara.
2024-04-10

  Koloristen
Hellre Folkstorm än Folklistan!
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP