Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hänga knäveck

 

Stilla gungor, tysta skuggor.
Nyslickade stålribbor glänser,
svetten och salivet hänger
kvar.

Där vi hängde, som fladdermöss,
ylade vargarna,
nattens barn.

Strilande läppar som log,
”Jag dricker ditt blod
som Festis.”

En knäsvag grabb föll,
långt efter en kyss.
"Mamma,
är jag vampyr nu?"




Bunden vers av K.S. Sollenhag VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-11 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K.S. Sollenhag
K.S. Sollenhag VIP