Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solskensbröl

Nu klara jag allt!

Det pumpar musik i öronen.

 

Redo för en fight!

Solsken bakom solglasögonen.

 

Kråkor

släpper sidenband

över vägen

där jag dansar fram,

som ett fluffigt väsen.

 

Jag ska köra huvudet

genom en stor vägg av betong,

och på andra sidan

ska jag bröla min glada sång.

 

För allt är superfantastiskt bra!

Låt mig få superskrika i ditt öra:

HURRA!




Bunden vers av K.S. Sollenhag VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-19 23:20



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Oj! Det lät som en glad dag:-)
2024-04-22

  Blomma-Stjärna VIP
stora vårskriket!
2024-04-20

  DavidM VIP
Medryckande energi och rytm i raderna!
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

K.S. Sollenhag
K.S. Sollenhag VIP