Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fingrar fingrar

 

Hon vek sig nära,
alldeles för nära.

Kan du sömma
din hand
med min?
Låtsas
att jag är din?

Snälla,
behåll mina ord.
De ligger nakna
på vår kudde.

Stilla,
tunga andetag.
Ett finger
över darrande läppar.

Kan du hålla
mig,
kan du fålla
mig?




Bunden vers av K.S. Sollenhag VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-20 23:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så fin så!
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

K.S. Sollenhag
K.S. Sollenhag VIP