Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå himmel

Stirrar upp på den

Önska se solens strålar

Falla över taken

Går en promenad

Hör bäcken porla

Hör ljuv fågelsång

Det är ett svagt ljus ute

Vägen lerig av regnet

Ser ut över åkrarna

Sjön öppnat sig is flaken flyter runt

Det har slutat regna

Snart kommer hela landskapet lysa upp igen

Har en förväntan snart är vårsolen här igen.

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-11 11:13



Bookmark and Share


  Koloristen
"Stirrar upp på den

Önska se solens strålar

...

Snart kommer hela landskapet lysa upp igen"

-Texten talar om det verkliga ljuset, som både vägleder och till sist manifesterar sig. En förväntan som inte grusas.
2024-04-13

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-11

  alicja lappalainen VIP
Naturen på väg att vakna upp till liv och människans väntan på våren och en glad palett av färger.
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP