Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unkna känslan





Usa:s ringdans
runt det utvalda folket.

Anförd av presidenten
Donald Trump.

Zelenskyj
tittar avundsjukt på.

Iran
Nordkorea

Indien
Kina

Temperaturen
faller mot absoluta nollpunkten.

Men lukten
letar sig fram likväl.

Det är
lugnt.

Det har inte börjat
än.

Det är bara gud
som andas.

Det är nåt
nattgammalt.

Jag tror
han bögat med Krill.

Det här är praktiserad religion
när den är som bäst.


ps


Sudan






Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-15 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP