Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irritation

Varför blir jag så arg för något som inte rör mig?
Jag låtsas att jag är glad för deras skull.
Säger att jag hoppas att de har de bra ihop och att de kommer lösa varenda hinder tillsammans.
Men egentligen ser jag rött.
Mitt hjärta bankar och hela kroppen vibrerar av vrede.
Jag orkar inte bry mig.
Och jag vet inte varför det stör mig så.

Nu när jag har känt efter en stund känns det inte längre så farligt.
Dags att vända blad.




Fri vers av JSepha
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-12 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JSepha
JSepha