Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösa tankar i väntan på nya

när vi gör program för vandrande djur
vi inte ser
vad letar du efter då?
vilka vandrande legender får sina program,
tittas på med samma omsorg

startar älgvandringen som omnämns som stor
en gång om året
stor
det som efterfrågas är höjdpunkterna
på den stora vandringen

men är det inte att titta
på det som inte händer
som är det stora?
att beröva sig själv höjdpunkterna
och leta efter
lågpunkterna

du vandrande gast i denna landmassa
visar du oss vägen ut?

som Tuvstarr låter du oss på land tassa
ber oss inte stanna njut

var snäll o visa mig en väg jag kan gå
utan att falla ner

utan dig vet jag varken vad jag kan få
orkar inte mer

visa mig du svävande skogsanimon
visa mig en väg över myr och kärr

en örn syns på skärmen nu

vacker och brutal





Skapa | Skriva av flpfrd VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-04-23 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP