Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets andning

Kan tro att när livet
andas långsamt
beror det på dess dåliga kondis
att spurten när ingen ser på
gör det andfådd

Livet borde lära sig att
inte springa så fort
Utan att ta hand om sitt hjärta
innan det har slagit färdigt sina
slag




Fri vers (Fri form) av flpfrd VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-16 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP