Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syrenen blommar bara en gång om året i Barcelona

På ett flyg till Barcelona
rullar vågorna in över din hud,
magen knottrar sig vid ansträngningen av
att resa långt
blod rusar åt massor av håll, samtidigt
Som om det var black friday
och syre var på extrapris
min kropp äter sig själv för att överleva
glupskt och girigt, den rullar senorna mellan sina tänder
o fastnar mellan de små hålen i kronorna
jag vet inte hur jag ska göra
för att förstå vilket ärlighet du önskar av mig.
men jag vet iof, att syrenen bara blommar en gång om året
och vill jag känna doften, måste jag stanna, luta huvudet in
och våga vägra att gå förbi
en liten stund iaf.

hoppas Barcelonas värme slickar huden varsamt o lätt
och att livet upplevs som en vän
du träffar på affären, efter flera år isär




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-10 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP