Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömlika besvikelser

besvikelsen dansar med drömmen
jag drömmer om liv jag inte vet något om
låter mig
bjuder in besvikelsen och sätter den vid främsta platsen
jag vill bryta bröd med förtvivlan och förlust
dricka med hopplöshet och sorg
bara jag får drömma lite till
om gröna sjalar, och glödkolögon




Fri vers (Fri form) av flpfrd VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP