Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det mellanmänskliga

Att cykla bakom någon
som cyklar slalom

Att se någon på håll
som stoppar huvvet i syrenbusken

Att springa bakom någon
som kliar sig i röven när ingen ser

Att stå framför någon
som pratar om nått de tycker om

Att åka bredvid någon
som skrattar åt något på mobilen

det är det mellanmänskliga jag
vill dö för.




Fri vers (Fri form) av flpfrd VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-11 18:11



Bookmark and Share


  flpfrd VIP
Helmärkligt och helmänskligt
2024-05-11

    Tidsljus_Timelight
Mellanmänskligt mellanmärkligt.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP