Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varande sårskorpor

Gå på promenader och ses
prata kapitalism och verklighet
radio dept och lekman
dricka öl och få ansikten på röster

intryck från dagar utan materia
hemlös men ändå inte helt ensam
livet, en konstant revolution
mot det du var innan

inga skick är för alltid
varför skulle då relationer vara det?
det enda säkra är separationen från allt du tror
och älskar
som en sårskorpa när ärret är färdigt
men tills dess…
se till att vara ordentligt




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-25 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP