Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tigande ska tala

Jag har alldeles för länge
balanserat på bekvämlighetens lina
Rört mig mellan lämpligheter

Jag vidgar perspektivet
Spänner mig över bråddjupen
Låter de tigande komma till tals

Det var vi som lät det hända
Lät oss reduceras till noll
Det är vår tur att höras




Fri vers av Påfågelfjäder
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-30 20:46



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Det här är bra grejer, bra användning av stavelser (vilket känns naturligt - inte mekaniskt uttänkt) och lika bra ordval. Du får något sagt här. Jag älskar inte "tigande" i titeln däremot, ordet sätter en atmosfär som resten av dikten inte följer, utan överträffar.
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Påfågelfjäder