Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas.

Vi båda är gjorda av glas.
När vi kommer varandra nära och trycket blir för hårt går vi i kras.
Tills att vi båda är blodiga, dras vi till varandra som magneter.

Vi kan inte hålla oss ifrån den andre.
Så beroendeframkallande.

Det känns bra för stunden, men i slutet av dagen så gör det bara ont och vi är trasiga.




Fri vers (Fri form) av Arg Figur
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-01 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arg Figur
Arg Figur