Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tar jag på mig en vit skjorta


tar jag på mig en vit skjorta

Varje gång jag står inför din blick,
tar jag på mig en vit skjorta, slät och fräsch,
en oskriven tavla, redo för ditt avtryck.

I mötets ögonblick, en magisk beröring,
förvandlas tyget till en symfoni av färg,
en palett av känslor, utan gräns eller sorg.

Varje samtal, en penselstroke mjuk och varm,
målar ditt ansikte på min vita duk,
ett unikt porträtt, skapat av vår charm.

Minnena vi delar, glittrande trådar av guld,
vävs in i tyget, en skatt att bevara,
en berättelse om själar som möts och blir binda.

När jag tar av mig skjortan, bär den ditt avtryck,
en påminnelse om mötet, så kärt och sant,
en färgstark skatt, i mitt hjärtas skrin förvarat.

Varje gång jag bär den, bär jag minnena med mig,
en symfoni av möten, oändligt vacker och fri,
ett bevis på att livet är en gåva, rik och skön,
när vi delar den med själar som vi kallar "vi".




Bunden vers av shallaw
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-02 23:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt perspektiv detta med skjortan och färgerna!
Jag gillar metaforen.
2024-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt perspektiv detta med skjortan och färgerna!
Jag gillar metaforen.
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

shallaw
shallaw