Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder ur eldstads sken


Jag ville tala
men förblev stum
likt musikens toner
av ett eko
pejlande
mellan tid och rum

Viskande röster
från det förgångna
bilder ur eldstads sken
likt skuggors riken
från annan tid
där besvärjelser
mig vill fånga

I denna värld
levde jag
utan ord
känslors förnimmelse
i mitt hjärtas vrå
de bevarade allt
av betydelse
och skänkte mig ro




Fri vers av Rosen VIP
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-08-22 13:21



Bookmark and Share


  Elália
väldigt bra*
2007-03-27

  Mikael Lövkvist
Wow. Vilken rofylld, rogivande, och kraftfull (i det inre) dikt.
Mikael
2006-09-10

  Ylva Petterson
gu va bra!!!
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP