Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräck och avsky i Pulvercity

Denna gråa värld är full av idioter för människor är en pest på den här jorden. Åtta miljarder metastaser på planeten parasiterar och exploaterar den. Alla ogillar någonting hos andra, ni är alla vänner på låtsas med varandra. Ni må vara socialt kompetenta, i övrigt så är ni inkompetenta. Du är blott en kopia av en kopia, ni är fängelsekunder som tror att ni är fria. Misantropi är min melodi, att hata allt jävla mänskligt liv.

Kastrera mera, tvångssterilisera flera för Tellus är redan överpopulerad. Vi behöver inte producera fler som konsumerar, om något fokusera på att reducera och reglera. Det är mänskligt att fela så vi behöver kontrollera vem som får kopulera för att fortplantera. Djur och natur skulle ha det balanserat och harmoniserat om vi resignerar. Vi är skit, du och jag, och skit ska skit ha så vi borde upphöra att existera. Som allas våran Charles Manson sa: "Om jag började mörda skulle ingen finnas kvar."




Fri vers (Fri form) av sdugbsngal
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sdugbsngal
sdugbsngal