Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en bok

Det jag vill
Är att någon tar upp mig
Tummar på mig
Som en bok du läst,
Många gånger förut.
Att du gör nya hundöron,
Stryker under nya stycken
Att du skriver i marginalen
Med så liten text, att bara vi förstår
Det är vad jag vill




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-06 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP