Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots


Jag vill forma allt det vackra
inför det fula
spara all kärlek
av trots inför hatet
simma bland näckrosor
inför giftig dynga
dansa på mossbädd
av trots inför skogsdöden

och jag vill skratta hela livet
inför gråten
skänka vänskap
av trots inför fienden
lösa bojor som fängslar skratten
till endast klagan.

Jag vill förlåta dem
som ger kalla minnen
sluta sörja
av trots inför döden
skingra molnen innan de spridits
till tunga skyar.

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-08-22 15:18



Bookmark and Share


  Islandir
Väldigt vacker, något från verkligheten?
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP