Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd

Varför gjorde jag så?
Varför sa jag så?
Hur kunde jag?

Ångest ormen
Runt, runt sakta slingrar sig ångesten fram
Aj! Det gör ont, sluta!
Ormen kväver mig sakta men hårt
Jag klarar inte mer
Jag dör

Jag tar min salvior
Skär
Dripp, dropp
Röda rubinen rinner till
Ormen ramlar av
Jag kan andas igen
Ahhh

Min hemlighet
Väldold

Jag är hon som byter om till ett leende på morgonen

Du kommer aldrig att se hur jag egentligen mår
Förblindad av taggtråden av silver i mitt hår




Fri vers (Fri form) av WR
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 22:39



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Åhh.
Vad ska man säga;
" var inte rädd".
Fin dikt.
Mkt fin titel dessutom; " Taggtråd ".
2024-05-15
  > Nästa text
< Föregående

WR
WR