Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

agenda 2025 - folkreduktion

så jag har läst artiklar på substack över de senaste dagarna. länken är till titeln på texten, det sägs att USA kommer ha 100 miljoner, från 300 miljoner, invånare, 2025. Och att allt kommer inte hända tills 2030, med "15 minute cities" och CBDC, utan 2050. akta dig för fågelinfluensa-vaccin, kanske kommer i juni. eliten ska träffas i slutet av maj för att försöka få igenom WHOs övertagande av världen, de misslyckades dock en gång för ett tag sen. det verkar vara july 2025 som menas, alla UN saker ska målas blå, så de inte träffas av DEWs. vi, de flesta i alla fall, är snart döda. lev så länge och mycket du kan.

Låter helt sjukt, andra länken, vad sägs om det här? Nazi-tyskland om igen.

"Likaså de med sjukdomar eller missbildningar (för att inkludera barn och
spädbarn) som utesluter framtida möjligheter till arbete och förbättring av deras
lokaler, med godkänd dödshjälp, beroende på individ,
omständigheter och förmågor."

eller:

"Vi förväntar oss motstånd i många former mot våra order, därför är du nu behörig och ha skjuta för att döda auktorisation, till alla som motsätter sig dig eller våra direktiv, och som inkluderar dina medpoliser."

mer:

"Alla kärnvapen, biologiska och kemiska vapen är det nu under FN:s kontroll och kommer att användas i de områden där motstånd visar sig ta för lång tid eller blir för kostsamt arbetskraftsmässigt."

det blir sjukare...

"Alla religiösa ikoner, böcker och tillbehör ska förstöras innan FN:s representanter anländer."

om FEMA camps:

"Totalt finns det över 800. Många av platserna på listan är statliga och kontrolleras av militären. Regeringen motiverar existensen och innehavet av dessa massiva, mystiska, fängelseliknande strukturer genom att säga, "Vi använder dem inte"."




Övriga genrer (Kåseri) av Live2Dream VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-17 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP