Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


första droppen


Regn i luften


Jag känner det direkt
i näsborrarna

regn i luften

dofterna exploderar
molnen flockar sig

När jag rundar hörnet
och tar sista backen upp

översköljs jag av
de invasiva syrenerna
just innan

första dropper faller




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-23 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP