Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To a word exchange about friendship at a summer party

what kind of friend do you choose when you choose between these three types of friends in life.

friend for reasons...

old friend...

friends for life...




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-24 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP