Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusning


Du är handen som för kalken till min mun
Du är själva kalken
Du är läpparna som möter, du är munnen
Du är vinet som fyller mig med ljuvlig njutning
Du är själva njutningen
Du är kroppen som tar emot livet

Jag tömmer kalken.
Jag dricker ur din bägare
Jag låter mig berusas av handens heliga handling




Fri vers av Karl den store VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-24 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store VIP