Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där havet möter dina ögon

Du smakade

mer

man ack, så förbjudet



havet, stranden

förblindad



ville bara sjunka ner

där i djupet


mellan

dina ögon

och där havet möter sanden




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-08-22 22:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sommarvarm kärleksdikt, mycket fin,
speciellt slutet
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn