Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men redan skrämd

.

Du lät handen falla
just innan slaget skulle vidröra




Fri vers av Mejja
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-08-23 00:08



Bookmark and Share


  Martin VIP
Såå bra! Rubrik och två rader som berättar mer än 1000 ord. Vidröra, ett ord så försiktigt att det gör ont.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja