Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderligt

.

Mot dem
tillsammans

inte lämnad
trots allt som varit




Fri vers av Mejja
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-08-23 00:18



Bookmark and Share


  Rachel Roth
det finns klippor i livet
sådana som står pall!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja