Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor fråga

.

Skapad
Men älskad?




Fri vers av Mejja
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-08-23 00:19



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Det jag har skapat älskar jag innerligt. Önskar att alla gör just så, men det är ej sant.
2006-09-20

    Camapani
Stor fråga, litet svar från mig;skapad och älskad, som tidigare nämnts så har vi alla våran plats på jorden också du min vän. tillåt dig allt det som du är ämnad att vara och bli. Mening finns, skapar gör du hela tiden, då du sätter ord, på det som borde varit älskat från början. Tack
2006-08-25

  Jojo
Stor är skilnaden mellan att vara älskad och känna sig älskad. Skapad konstarerar du. Bra. Ibland måste man leva mer på fakta än känsla. Du är älskad och alla andra människor också. Så svårt det kan vara att förstå när man ser på sig själv, hur någon kan älska men Han som skapade dig älskar dig. Han är ju fullkomlig och skapar således enbart fullkomliga skapelser!!! Du är en av dem!
2006-08-23

  rebecca d
mina ögon såg dig innan du var formad...och jag ska bära dig tills du blir grå...

du arma, som har blivit så hemsökt av stormar utan att få någon tröst, med blyglans skall jag nu mura dina stenar och ge dig grundvalar av safirer, jag skall göra dina tinnar av rubiner, dina portar av karbunklar och hela din ringmur av ädla stenar. Dina barn skall alla blir Herrens lärjungar, och deras frid skall vara stor. I rättfärdighet skall du bli befäst. Förtryck skall vara fjärran från dig, du har ingenting att frukta. Förskräckelse skall vara borta, den skall inte komma dig nära. Om man sammangaddar sig mot dig, kommer det ingalunda från mig. De som sammangaddar sig mot dig skall falla för dig. (jes 54:11-)
2006-08-23

  Rachel Roth
vilken fråga!
mina ögon tåras
och mitt svar
är tydligt...

men du måste
finna det själv
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja