Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Jag ser din späda kropp
Den skälver av räddsla
Jag kan inte motså
Yxan är så lockande
Känner din puls när yxan sliter sönder ditt hjärta
Hatet pulserar
För varje hugg ser jag min själ trassas sönder
Kroppen är död, själen är krossad
Jag kan inte kontrollera hatet
Hatet kontrollera mig




Fri vers av Tier
Läst 337 gånger
Publicerad 2004-11-07 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tier
Tier