Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan nån förklara vad det här \"Ingress\" är för nåt? Tack på förhand. =)


Saknad

Vi var lyckliga
Denna kärlek som jag aldrig trodde på
Men så kom sjukdomen
Du började försvinna

Din kropp övergav dig
Din död skapade ett hål
Ett hål som aldrig kan lagas
Men vi ses i döden
Jag saknar dig så.




Fri vers av Tier
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-11-07 20:40



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
INGRESSEN
Ingressens uppgift är att locka till vidare läsning genom att berätta det viktigaste i texten på ett intresseväckande sätt. Ingressen bör vara kort och koncentrerad. Den kan liknas vid en kort sammanfattning som, utan att avslöja allt, ger läsaren en överblick om vad som är artikelns huvudpoäng.


2004-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tier
Tier