Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del säger att jag beskriver mig själv, förstår inte riktigt det.


Hatet

Med hat som försvar
Utan andra känslor än förtvivlan
Lever han livet
Döden kantar hans väg
Utan att nånsin uppleva värme, kärlek
Lever han med döden som vän och partner
Tills den dag han berfrias
Från livet
Från helvetet




Fri vers av Tier
Läst 373 gånger
Publicerad 2004-11-15 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tier
Tier