Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske ett självmordsbrev, men jag vet ej. Nån idé vad detta kan vara?


Ger upp!

Andas in morgonens kyliga luft
Smärtan som dunkar
Hat som fräter
Luften som kyler
Fåglar som kvittrar
Det är en underbar morgon
Ett underbar dag att sluta kämpa på
Sätter mig i stolen på balkongen
Ser barnen leka
Vapnet bredvid mig glänser så vackert
Matar in en patron
Livet passerar snabbt
Kommer ihåg en sista sak
Dina ord
\"Ge aldrig upp\"
Dina ögon, dina underbara ögon
Jag är lessen, orkade inte kämpa
Fåglarna kvittrar
Barnen leker
Hör en psalm från tv
Känner stålet kyla hakan
Förlåt mig




Fri vers av Tier
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-03 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tier
Tier