Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslösa meningar

Det har varit natt.
Det har regnat.
Ingen har seglat.
Ingen har sovigt.
Alla har skrattat.
Alla har drömt.
Och nu är allt det där
redan glömt.




Övriga genrer av Lydia Isinia
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-08-24 21:20



Bookmark and Share


  Lydia Isinia
jag har faktiskt helt medvetet skrivit "sovigt" i stället för "sovit".
när jag var liten sprang jag runt ibland och sa "jag har inte sovigt. jag har inte sovigt. jag har inte sovigt" med betonat "g" jag läste igenom dikten efter jag skrivit den och kom på att jag faktiskt stavat fel (jag skrev den förhand i ett block), men jag lät det vara. eftersom jag fortfarande kommer ihåg det där ögonblicket när jag fick reda på att det faktiskt inte stavades "sovigt" utan "sovit" - men att det var så charmigt så ingen ville rätta mig. så det är verkligen inget jag tänker ändra på. men jag är helt medveten om att jag faktiskt stavar fel. och jag är tacksam om ni/du skriver det :) sen nu när jag läser det igen så passar det med "reGnat", "seGlat" och soviGt"... känns lite robert broberg sådär.. inte för att jag direkt tänker höja mig till skyarna dock. jag vill gärna ha mer komentarer, skulle verkligen vara bra!
2006-09-07

    Twobo
Schysst grepp. Att berätta något meningslöst med små korta meningar. Men den säger nog mer än ingenting.

Se över texten lite och kolla upp hur du har stavat sovit. ^^
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lydia Isinia
Lydia Isinia