Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögn

Postlådan är trasig, huset är stökigt, har utslag på huden, de är krig och jag orkar inte bry mig.

Efter sol kommer regn.
Efter fred kommer krig.
Efter tystnaden kommer oväsen.




Övriga genrer av Lydia Isinia
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-08-24 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lydia Isinia
Lydia Isinia