Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känslokall jävel

De kommer ju aldrig,
de vill inte komma
de kan inte komma...

De får kanske inte komma?

Vill de komma?

Men nu är de där,
tårarna...

De rinner sakta
och tvingat
ner för kinderna

Försiktigt
som om de inte fick
som om de inte var välkomna
som om de inte fanns där

Har väntat så länge på att de ska tränga fram..

Men nu,
nu är de där..

Vill njuta
men vågar inte...

Vi borde fira,
de har ju kommit nu!


De borde vara vackert,
inte fult

Gråter för första gången,
för första gången på väldigt länge,
kanske för länge

Gråter
Känner

Känner
Gråter

Vill skrika,
men kan inte förmå mig

De kanske försvinner då?

Men de är där nu

De behövs

De torkar inte in,
de torkar,
men inte in

Utan de lägger sig som salt utan på







Övriga genrer av Lydia Isinia
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-30 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lydia Isinia
Lydia Isinia