Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspromenad

De nya trosorna är obehagliga.
Känner grus i kängorna.
Läste ut en gripande bok idag.
Maten blir nog kall.
Det blåser rätt rejält.
Fryser nog rätt mycket.
Men så länge du håller i min hand så är
allt det där väldigt obetydligt.




Fri vers av Lydia Isinia
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-24 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lydia Isinia
Lydia Isinia