Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lådan var på badrumsbänken. om jag anstränger mig så minns jag hur den luktade. den hängde faktiskt på en lina vid taket precis nedanför källartrappan. den hängde nog där rätt länge...


amöban

jag kommer ihåg den där amöban som vi hade när vi var små.
den låg i en fyrkantig låda av plast. den drack te. sen hängde mamma upp den så den skulle torka. hon sa att man kanske kunde måla den, fast det var ingen som vågade.




Övriga genrer av Lydia Isinia
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-09-02 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lydia Isinia
Lydia Isinia