Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver få falla sönder...


Lägger min tår i regnet...


Skönt att hösten kommer

Då kan jag gå ut
med mitt bästa leende
och låta tårarna forsa
i regn och blåst

Utan att någon behöver
tycka synd
känna sig pressad
eller bli rädd




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 734 gånger
Publicerad 2006-08-25 00:05



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
ps bokmärker:)
2007-01-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
En av dina bästa, känner smärta, sorg och tårar, utloppet som måste få komma, verkligen bra skrivet!
2007-01-02

  Mareld
Var bara tvungen att läsa den nu igen...
Även om det är en vacker tanke att gråta i regnet hoppas jag att hösten inte behöver bära några tårar från dig.

Kramen
2006-10-12

  Mareld
Rubriken är rent lysande! "Lägger min tår i regnet..." Så vackert!

Och:
Utan att någon behöver
tycka synd
känna sig pressad
eller bli rädd

Oj, jag gillar det skarpt. Måste bokmärkas och läsas igen. Kanske får man kapa dig som skrivarvän?

Lina
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris