Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

citat från (France) filmen Time to Leave (Tiden som finns kvar)
reg. François Ozona, som är aktuellt i biografen nu.

Undanbe omdöme.




hört i veckan (v.35): Time to Leave

 

- Can you feel my heart? (Känner du mitt hjärta?)

 

- Yes. (Ja.)

 

- It\'s still beating. (Det slår än.)

 

 

 

Romain är en ung, framgångsrik modefotograf som plötsligt får reda på att han lider av en dödlig sjukdom. Han bestämmer sig för att inte berätta något för sin familj, utan ger sig ut på en känslomässig resa där hans sjukdom påverkar hans relationer, kärleksliv och religösa tro.

se trailern härwww.apple.com/trailers/independent/timetoleave

 




Övriga genrer av Jer
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-08-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer