俳句 haiku - xlxiv" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
俳句 haiku - xlxiv


evig - haiku

 

eviga solen

fortsätter gå ner i väst

sitt sprakande liv

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 901 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-05 14:03



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Och upp igen, som en so...

Visst ja, solen själv. Upp i öst, ner i väst. Undrar vart den lyser däremellan. Dit skulle jag vilja åka.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer