Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




sommarkänslan

 

 

sovmorgon

 

vaknade med

 

semesterkänslan i magen

och ett morgonduvet

 

 

då minns jag

hur sött du smakar

 

på mina fingrar

 

 

 




Övriga genrer av Jer
Läst 767 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-16 10:39



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Helt enkelt... förbjudet ljuvligt :)
2009-07-17

  Sanningsägaren VIP
njutbar
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer