Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en aning var dessa ord kom från; märkligt och oförklarligt. Men jag är ingen rökdykare.


ingen eld, utan rök


röksignalerna gav inget svar

nej, aldrig sett röken av dig

även om du röker som en

fanns ingen eld, utan rök

 

dax att feja bort sotet

 

efter dej

 

 




Fri vers av Jer
Läst 799 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 21:38



Bookmark and Share


  Laijza
Blåser en rökring mot Jer.
Eld är bra! Tänd på ...
/L
2009-07-10

  Fredrik P. VIP
sorgligt och
kanske sant.
tar ett bloss
och tänker
efter...
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer