Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goldaline, my dear

Lägg dig ner vid min sida
din kalla hud intill min
se molnen driva
och fly till blanka tankar
från din tunga kropp

jag faller

men som du glöder än




Fri vers av marianela
Läst 642 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-28 20:49



Bookmark and Share


    Cello
This is good feeling poetry, I like well, and I am pleased. D
(urs'kta spraket :)
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela