Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bananskal i scarfen

Det började svänga
med paljetter och dialekter
mellan fem koppar nio kronor
runda bord i Göteborg.
Jag har mitt eget sätt
att alltid, alltid
styra dit igen.
Och mellan hennes läppar
en mening, en resa
en förkortning av tid och rum.
Jag tror inte jag dolde mig väl och.
Nu. Ja.
Fast det är klart.
Jag var redan där igår.





Fri vers av marianela
Läst 527 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela