Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bug

I\'m worthless
so kill me




Fri vers av marianela
Läst 542 gånger
Publicerad 2008-01-30 17:54



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
I agree
bugs are annoying and worthless
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela