Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll ger lugn

.

Vill veta precis
hinna tänka och överväga

men det är sant som du säger
det finns fler än en väg
och de kan alla vara lika rätt

har dock svårt vila i det




Fri vers av Mejja
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:54



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Ja, visst är det så att vi vill ha kontroll och veta vilken väg vi ska gå. Livet är dock inte så lätt och som du säger så finns det ibland fler rätt och även fler fel.
Sista raden får jag inget flyt i men annars en mycket bra och klok text.
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejja