Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
översatt från text i \"Saisampan\" - kontakte der Freundschaft


Herre däri är min trygghet

.

Du har min väg i din hand
vet att Du ser bakgrunden, sammanhanget
och det som kommer
så även om jag inte alltid förstår

viktigare är tilliten




Fri vers av Mejja
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-08-28 23:08



Bookmark and Share


  rebecca d
kramen
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mejja