Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vill ni ändra på mig?

.

Jag har gjort mitt val
att inte dricka alkohol

tackar vänligt nej
men ni häller upp ändå
både cognac, zinzano
och en cocosdrink

sedan blir ni illskna
för att det förspillts




Fri vers av Mejja
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-08-29 15:21



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst är detta konstigt, jag dricker inte heller, och klargör att var och en gör som de vill, de som väljer att dricka får göra det, men det är svårt för många att förstå eller acceptera ett nej i detta fallet, det är mkt dumt för i bakgrunden kan alla slags orsaker finnas, jag gjorde misstaget för många år sen att bjuda en ny vän på öl, och det visade sig sen att personen var periodsupare, så jag led av detta...
bra tänkvärd text
2006-09-20

    Agneta VIP
Stå för ditt val min vän.. det behöver vi fler som gör. :) De ilskna förblir ilskna även om du hade gett med dig.. fast då bara utav något annat.
2006-09-03

    Cajsa
Känner igen detta, jag dricker inte heller och andra brukar ibland envisas med att jag måste dricka men jag gör det inte ändå!
2006-08-29

    Camapani
Viktig fråga att lyfta fram. borde det inte räcka med ett enkelt nej..? Bra eftertanke. känner igen. tack.
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja